EDITORS

Christoph Nagel

Christoph er uddannet på Den Europæiske Filmhøjskole og Den Østrigske Filmskole og er desuden cand.mag i Filmvidenskab på Københavns Universitet.

Udover at klippe har Christoph arbejdet meget med udvikling af manuskripter og idéer, sammen med blandt andre Jonas Arnby, Jonas Elmer, Martin Åmund, Johan Stahl, Stevan Treschow og Niels Gråbøl.

Christophs tilgang til redigering er kendetegnet ved en dyb forståelse for filmfortællingens form og dens emotionelle potentiale.

Han er dygtig til at analysere de forskellige tilgange til historiefortælling, og kan derved hurtigt foreslå klippeoptioner i processen, hvor han fokuserer på instruktørens og kundens overordnede mål og vision. Dette gør ham til en fremragende sparrings- og samarbejdspartner.

Han er følsom overfor de bevægede billeders visuelle poesi som enkelte indstillinger og i sekvsenser bundet sammen af spænding, kontrast og kontinuitet. Billedet, tale, lyd og musik formes således til en stærk helhed.

Resultatet er informative og underholdende film, der opfylder kundens kommunikative mål på et kognitivt og følelsesmæssigt niveau.

Christoph klipper på Final Cut og Avid og er også godt i gang med Premiere.

Se mere på www.christophnagel.com 

CV_Christoph Nagel.pdf