NEW EDITORS

Kristian Håskjold

Kristian er en autodidakt klipper, som har klippet siden 2010.
Han har gennem årene hovedsageligt arbejdet som freelancer og haft fornøjelsen af gode samarbejder med kreative huse som DR, The Lab, Drama Deluxe, WeLovePeople, Bates, Dyhrhagen, TV3 Sport og Werkstette. Kristian har i den sammenhæng haft fingrene i alt fra musikvideoer, fiktion, reklamefilm til TV, og har derigennem udviklet en bred klippemæssig fortælleforståelse.

Derudover har Kristian også lidt instruktionserfaring gennem sine egne mindre fiktionsfilm, som har givet ham en god forståelse for arbejdet foran kameraet og de processer, som instruktøren og fotografen går i gennem.

Kristians fremgangsmåde i klippeprocessen er meget individuel for de forskellige opgaver alt efter om der skal tages udgangspunkt i musik og stemninger eller i fremdrift og historiefortælling. Den alsidighed har gjort ham meget letomstillelig og åben for nye udfordringer.

Kristian har bl.a. klippet adskillige TV-programmer hvoraf kan nævnes børneserien Mors Lille Hjælper (DR Fiktion), Sexministeriet (DR Mama) og Langeberg (DR Mama) og Jagten På Det Grønne Guld (TV2 Fri).

Derudover har han også klippet mange reklame- og fashionfilm for bl.a. IKEA, Bianco, Inwear, Only, Telenor, Illum, Pandora, Maersk Drilling og Kvadrat. Og musikvideoer for Sebastian Lind, Bryxtofte og TopGunn.

Kristian klipper både i Avid, Adobe Premiere Pro og Final Cut.
 

CV for Kristian Håskjold.pdf