SHOOTING DIRECTORS

Shooting Directors

Som det nye skud på stammen præsenterer Roughcut hermed tre unikke filmfolk: Ole Stenum, Kenneth Sorento og Frederik Teglhus.
Fælles for dem er, at de hver især arbejder i meget små hold/enmandshær, dvs. at de fungerer som Shooting Directors.

De har alle filmfotografisk baggrund og kan fungere som både instruktør/journalist/filmfotograf på reportage, dokumentar, corporate og reklame. Hvis kunden ønsker det, leverer de hele pakken fra idéudvikling til klip, efterarbejde og levering. Hvis kunden derimod kun ønsker idéudvikling eller sparring på andre punkter i filmprocessen er dette også en mulighed.

De tre filmfolk arbejder ofte alene og ellers i små hold på 2-3 personer. Det kan være opgaver, hvor de sendes ud i verden på egen hånd eller sammen med kunden eller en assistent. Alt afhængig af budget, praktiske forhold og opgavens omfang.

For at opnå et cinematisk look med høj production value,
arbejder de på storsensor-filmkameraer. De har stor erfaring med at arbejde med kunder og forstå behovene i forskellige kommunikationssammenhænge.

Når du hyrer en Shooting Director, får du som kunde/producent et højt kvalitetsniveau og samtidig sparer du på omkostningerne - særligt på udlandsopgaver.